Pogodnosti

Kako bi vam olakšali odlazak u servis, u mogućnosti smo vam ponuditi razne pogodnosti koje servisiranje vašeg automobila čine jednostavnim i pristupačnim. Vršimo i niz usluga u ime klijenta, obavještavamo vas o redovitim servisima i vodimo cjelokupnu evidenciju o vašem vozilu.

Besplatno zamjensko vozilo

Nemožete bez vozila ? Nemate vremena za čekanje ? Autokuća Horvat nudi vam mogućnost korištenja besplatnog zamjenskog vozila dok se vaše vozilo nalazi na servisu.

Za rezervaciju besplatnog zamjenskog vozila potrebno je dva dana unaprijed najaviti i dogovoriti termin servisa.

Preuzimanje i dostava vozila na željenu adresu

Nestignete na servis ?…Nudimo vam uslugu preuzimanja i dostave servisiranog vozila na željenu adresu. Odlučite li se za ovu pogodnost, naši će djelatnici doći po vaš automobil u terminu koji vam odgovara i vratiti vam vaše vozilo servisirano.

Uslugu preuzimanja vozila u mogućnosti ponuditi strankama koje su unutar 20 km udaljenosti od našeg servisa uz simboličnu naknadu od 50,00 kn.

Otklanjanje manjih kvarova na terenu

Ukoliko vam se dogodio manji kvar na vozilu, a niste u mogućnosti doći u naš servis, nazovite nas i poslat ćemo servisni tim na vašu lokaciju. Naš tim je osposobljen za otklanjanje manjih kvarova na terenu i izvršavanje jednostavnijih dijagnostičkih pregleda. U slučaju većeg kvara, u mogućnosti smo organizirati prijevoz vozila do servisa, a vama ponuditi zamjensko vozilo.

Besplatan pregled vozila u 40 točaka

Prilikom svakog posjeta servisu, naši stručnjaci vrše pregled ispravnosti vozila i time ispituju postoje li trenutni ili potencijalni kvarovi na vozilu. Pregled ispravnosti vršimo zbog sigurnosti naših klijenata, a pregled uključuje provjeru voznih performansi automobila, provjeru prostora motora, kočnica, tekućina, podvozja, guma i karoserije.

Jednostavniji tehnički pregled, osiguranje i registracija vozila

Ukoliko niste u mogućnosti osobno izvršiti registraciju vozila, obratite nam se i mi ćemo za vas obaviti preventivni pregled vozila i sve aktivnosti vezane uz registraciju i osiguranje vašeg automobila. Preventivni pregled ne naplaćujemo, a po potrebi je moguće izvršiti i rješavanje problema dijagnosticiranih prilikom preventivnog pregleda, odnosno pri tehničkom pregledu vozila.

Vođenje evidencije i pravovremeno obavještavanje

Prilikom vašeg prvog posjeta Autokući Horvat, naši će vam djelatnici ponuditi mogućnost vođenja cjelokupne evidencije svih terminskih obveza za vaše vozilo. Uz vašu suglasnost i predane podatke, mi preuzimamo svu brigu o vašem vozilu što uključuje pravovremeno obavještavanje klijenta o datumima redovitog servisa, tehničkog pregleda, isteka obveznog osiguranja vozila i svim ostalim popratnim terminima.

Originalni rezevni dijelovi (prva ugradnja)

Dijelovi prve ugradnje su rezevni dijelovi od dobavljača koji vrše distribuciju rezervih dijelova pod svojim imenom, a ne pod imenom proizvođača vozila.

Svi rezervni dijelovi koje ugrađujemo u Autokući Horvat su certificirani od strane proizvođača dijelova prve ugradnje s BER (Block Exemption Regulation) certifikatom. Na rezervne dijelove ugrađene u našem servisu stranke dobivaju i jamstvo od 12 mjeseci. Stranke mogu i same birati rezervne dijelove pojedinih proizvođača, odnosno pouzdati se u preporuke naših djelatnika. Cijene dijelova su konkuretne, a stranke uz jamstvo dobivaju i najbolju vrijednost za uloženi novac.

Garancija 12 mjeseci

U Autokući Horvat dobivate garanciju kvalitete od 12 mjeseci na sve usluge obavljene na vašem vozilu. Osim garancije na ugradbene dijelove, mi garantiramo i za rad naših stručnjaka!