Aukcije vozilaAko prodajete neki od slijedećih marki vozila:

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Dongfeng, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Great Wall Motor, Honda, Hummer, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Mahindra, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, NSU, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Rolls-Royce, Rover, Saab, Seat, Santana, Škoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Trabant, Toyota, USA, UAZ, Volvo, VW, Wartburg, Yugo ili Zastava

Možemo Vam ponuditi prodaju po procijeni. Na primjer, za Vaše vozilo tražite 5000eur. Mi smo ga prethodno procijenili na primjerice 3000eur (cijena je kao primjer i ne služi kao nikakvo pravilo prilikom procjene)

Za Vaš slučaj, idealno rješenje je aukcija.

Nudimo vam kupnju odnosno prodaju vozila na sljedeći način

1. U slučaju da Vam je novac potreban ODMAH, mi Vam isplaćujemo akontaciju od 50% od procjenjene vrijednosti vozila odmah (1500eur), vozilo se prepisuje na nas i odjavljuje s vaše PU kako bi bili sigurni u našu investiciju i ne postajanje eventualnih ovrha. Mi prodajemo vozilo po Vašim uvjetima u našoj auto kući u roku 30 dana oglašavajući ga na različitim servisima. Dodatno oglašavanje je moguće, uz dogovor.
Kupcima nudimo također i kreditiranje karticama/kreditima kao pogodnost kod prodaje .
U slučaju prodaje vozila po Vašim uvjetima (npr. Vaša zadovoljavajuća cijena je 4800eur), prodajemo vozilo kupcu uz -10% naše provizije(480eur) te Vam isplaćujemo dodatnu razliku do 4320-1500 = 2820eur( 4800eur(postignuta cijena) – 480eur(provizija)= 4320eur –> Vaša netto cijena.)

2. Ukoliko ne dođe do prodaje nakon 30 dana po Vašim uvjetima, organiziramo 4 licitacije svakih 7 dana s početnom cijenom od 1650eur. Vi, kao prodavatelj postavljate minimalnu cijenu po kojoj vozilo ostaje u Vašem vlasništvu (npr.3250eur) te ukoliko ta cijena nije postignuta Vi ste ponovno vlasnik vozila.
Nakon 4 licitacije (60 dana prodaje i korekcije cijena i našeg oglašavanja) možete ponovno preuzeti Vaše vozilo uz naknadu od 300eur (trošak naše usluge i licitacije za proteklih 60 dana)+pdv ili nastaviti licitaciju za sljedeći mjesec do konačne prodaje uz naknadu od 150 eur mjesečno+pdv.

3. Porez na promet vozila od 5% dodatno se naplaćuje te nije dio prodajne cijene ukoliko je vozilo u sustavu PDV-a ne naplaćuje se porez od 5%

4. Ukoliko se vozilo prodaje na kartice ili kredite trošak kartičnog poslovanja i kredita povećava cijenu vozila

Ovakav način prodaje:
-najbrže će rezultirati prodajom i realnom cijenom jer cijena, stanje, kupovna moć i potražnja na tržištu za vaše vozilo će pokazati pravu realnu cijenu
-će povećati mogućnost prodaje zbog sigurnosti za kupca (spriječava skrivene nedostatke npr.ovrha)
-zbog kreditiranja karticama puno prije će pronaći kupca

ODMAH ćete dobiti, ne sav ali ipak znatan dio novca, 50% od procijenjene vrijednosti za Vaše vozilo.

Ovisno o duljini prodaje i našem angažmanu ovisiti će i naša provizija.

Ukoliko Vam nije prijeko potreban novac, te nije potrebna isplata akontacije od 1500 eur, tada nije potrebno prepisivati vozilo i odjavljivati isto u PU .
Svi uvjeti prodaje ostaju isti, naša naknada je za prodaju i licitaciju 150eur+pdv mjesečno

Ako vas nijedan način ne zadovoljava i ne želite licitirati ili prepustiti vozilo nama ,možemo Vam pomoći prilikom prodaje financiranjem kreditom ili karticama American ili EC MC Zagrebačke banke, uz napomenu da je za American na kredit od 60 rata kupcu rata od 24 eura mjesečno za svakih 1000 eura kredita.
Primjer: Vi ste pronašli kupca koji vam dio plaća gotovinom od 3000eur, a 2000eur želi platiti vozilo American Express karticom na 60 rata. Mi Vam isplaćujemo 5000eur za vozilo, a kupac nama plaća 3000eur gotovine i 2000eur na American na rate. Banka ga opterećuje za ratu od 24 eura za svakih 1000eur (tj u našem slučaju za 48eur mjesečno, na 60 mjeseci. Naravno, moguće su i kraće otplate. Vi dobivate novac i od prodanog vozila kad AmEx izvrši isplatu na naš ž.r., što je u pravilu, u roku od 15 dana po potpisivanju kartičnog kredita. Moguće su prodaje i kreditom Volksbank dd i ostalih banaka do 7 godina. Porez na promet iznosi 5% ukoliko vozilo nije u sustavu pdv-a.

Nadam se da ste uspjeli povezati neke od mogućnosti prodaje Vašeg vozila, koje će unaprijediti i ubrzati prodaju.

Nerealna cijena je gubitak vremena i novca!

Mi Vam nudimo profesionalnost, sva Vaša prava zaštićena su internim ugovorom te potvrđuju navedene uvjete.


Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Stjepan Horvat dipl.ing