O nama

Autokuću Horvat osnovao je 1997. godine Stjepan Horvat, Dipl.ing.strojarstva,

Stjepan Horvat, dipl.ing. strojarstvakao obiteljsku tvrtku koja  već 15 godina, uspješno servisira sve vrste vozila u svim segmentima prvenstveno vodeći računa o

– kvaliteti

– konkurentnosti

– profesionalnosti

– povjerenju svojih kupaca i dobavljača

Možemo se pohvaliti činjenicom da tijekom 15 godina poslovanja NIKADA NISMO BILI U BLOKADI I NIKOME NISMO OSTALI DUŽNI, a kroz našu radionu (veličine 500 m2) prošlo je oko 13 000 uspješno popravljenih vozila i to u popravcima mehanike, elektrike, kompjuterske dijagnostike, limarije, lakiranja, vulkanizacije, procjena, vještačenja.
Od 1997. osnovna djelatnost bila je uz prodaju i servisiranje Mitsubishi vozila. Daljnjim širenjem usluga proširili smo se na  dijagnostiku i popravljanje svih vrsta vozila . Samostalno nabavljamo i uvozimo veći dio originalnih dijelova proizvođača

MITSUBISHI, HONDA, SUZUKI, MERCEDES, FIAT, ALFA, LANCIA, SMART ,OPEL i VW

U nabavci zamjenskih dijelova surađujemo s Hrvatskim tvrtkama

TOKIĆ, AUTOKREŠO, INTERCARS, MOTODIHT, AUTOFISTA, VELEPROMET, LAGEROS, SZAKAL METAL s kojima smo povezani putem računala tako da kao serviseri u svakom trenutku možemo pronaći najpovoljniji DIO NA NJIHOVIM SKLADIŠTIMA I PONUDITI OPTIMALAN POPRAVAK VOZILA. Ukupno surađujemo s 236 dobavljača iz zemlje i inozemstva.

2003. godine s sve većim porastom cijena goriva i uvidjeli smo potencijal AUTOPLINA kao alternativnog goriva s povoljnijom cijenom, koji u potpunosti može zamijeniti skuplji benzin bez utjecaja na PERFORMANSE i SIGURNOST. Tijekom godina završili smo školovanja i  stekli znanja koja su nam omogućila da postanemo ovlašteni serviseri raznih autoplinskih uređaja.

AUTONIC , LO-GAS , TOMASETTO , EMER , VOLTRAN , BRC , AC , OMB ,FEMA , LANDIRENZO , PRINS, VIALLE,   TARTARINI , VALTEK , RAIL ,NXGAS ,AUTOGAS CENTRUM ,MARINI

Uz veliko iskustvo stečenih na instaliranju gore navedenih uređaja od 2012. godine uvozimo ,ugrađujemo i distribuiramo KAO GENERALNI ZASTUPNICI U RH,SLOVENIJI I BIH uređaje ACON i STARGAS , IRENE, JLM. Svi uređaji su atestirani i registrirani u Centru za vozila Hrvatske i Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture riješenjem UP/I-340-01/12-02/33 .

Preradili smo  veliki broj vozila na AUTOPLIN  bez  kvara na motorima ,a u NOVA MITSUBISHI VOZILA  jedini smo ugrađivali naše sisteme BEZ GUBITKA JAMSTAVA jer smo razvili posebnu strategiju rada vozila koja maksimalno štiti motor pogonjen plinom…..više na www.autoplin.org

2009. godine padom prodaje novih vozila (loša gospodarska situacija u cijelome svijetu) proširili smo ponudu s OTKUPOM i PRODAJOM POLOVNIH VOZILA SVIH PROIVOĐAĆA s tim da kod prodaje garantiramo VLASNIŠTVO,OSNOVNU TEHNIČKU ISPRAVNOST I PRIJEĐENE KILOMETRE uz besplatno servisiranje godinu dana za vozila iznad 10.000 kn.

Nudimo razna financiranja putem KREDITNIH KARTICA AMERICAN,DINERS,EUROCARD kao i auto kredita PBZ i VB banaka. Surađujemo sa svim LEASING kućama.

2012. godine postajemo STALNI članovi  EUROPSKE UDRUGE NEOVISNIH AUTO TRGOVACA s sjedištem u  Bruxelles-u tako da nudimo NOVA VOZILA SVIH PROIZVOĐAČA S NAJKONKURENTNIJIM CIJENAMA UZ EUROPSKO JAMSTVO. Udruga ima preko 250 članova od kojih najveći član iz Francuske na skladištu ima preko 900 NOVIH VOZILA.
Isporuka vozila odvija se unutar 10-tak dana po uplati.