Dobrodošli!

Dobrodošli na službene stranice Auto Kuće Horvat !

Od 1997. godine pažljivo smo izgradili povjerenje između naših dosadašnjih korisnika, kojih je više od 6.000 tisuća. Vrhunskom uslugom, profesionalnošću, pedantnošću i individualnim pristupom nastojimo postojećim i novim korisnicima naših usluga, pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

Naša ponuda između ostalog uključuje usluge servisiranja SVIH TIPOVA vozila, posredovanje prilikom prodaje vozila, financiranje kupnje i otkup i prodaju svih vrsta vozila, ugradnja i distribucija autoplinske opreme Stargas i Acon AGIS OBD CAN za koju smo Exluzivni zastupnici za područje Hrvatske , Slovenije i BiH.

Također, distribuiramo i ugrađujemo ORIGINALNE dijelove iz vlastitog uvoza za vozila Mitsubishi, Honda, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Opel, LandRover, Suzuki, VW i Škoda. Naše cijene su ponekad niže i do 40% od cijena na domaćem tržištu.

ZAMJENSKE dijelove distribuiramo uz suradnju s najjačim hrvatskim brendovima (TOKIĆ,AUTOKREŠO,INTERCARS…)
Uz 236 dobavljača iz EU i Hrvatske teško da postoji dio kojeg kod nas nećete naći.


U posebnom dijelu naše web stranice, koji smo nazvali Download Zona, naši članovi(registracija je jednostavna i besplatna) moći će potpuno BESPLATNO preuzeti hrpu korisnih alata,linkova,kataloga i aplikacija za “pametne” telefone (pokretane Android ili IOS sustavom)

Želimo Vam ugodan boravak na našoj web stranici.

vl. Stjepan Horvat, dipl.ing.

Stalni sudski VJEŠTAK ZA MEHANIKU VOZILA I STROJEVA